FAKTUM | 2013/03/25 Nyheter

Faktum söker säljare!
Vi söker dig som brinner för försäljning och har ett stort hjärta för utanförskap. Uppdraget är att sälja sponsorskap och annonser initialt till företag i Göteborg & Skåne.

UPPDRAG
Du har en säljroll med eget kundansvar som innebär att sälja både annonser i Faktum och sponsorskap. Bearbetningen sker mestadels över telefon. Du driver uppdraget och säljprocessen självständigt och effektivt från första kundkontakt till uppföljning av resultat.

DIN PROFIL
Du arbetar resultatfokuserat med hög professionalitet och inspirerar andra säljare genom ditt engagemang och affärsmässighet. Som person har du en vilja att ständigt utvecklas och förbättras i din profession. Som säljare är du nyfiken och uthållig. Du har förmågan att skapa förtroendefulla affärsrelationer som präglas av lönsamhet, kvalitet och kreativitet. Vi ser det som meriterande om du har utbildning och erfarenhet av försäljning mot företag sedan tidigare.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är en halvtidstjänst på fasta tider mån-fre med provanställning t o m 31/10 2013. Lönen utgörs av en del fast lön och en del provision.

Är du intresserad?
Sök jobbet snarast, vi påbörjar rekryteringsarbetet omgående! Vi ser fram emot din ansökan, senast den 9 april 2013.
Ansökan med personligt brev samt CV skickas till Faktums försäljnings- och marknadschef Åse Henell på jobb@faktum.se.
Har du frågor? Kontakta Åse Henell på 031-63 22 98.

————————————————-

Faktum är Göteborgs och Skånes gatutidning. Den säljs av hemlösa och personer i socialt utanförskap. Tidningsförsäljningen ger försäljarna en inkomst och skapar rutiner och nya sociala sammanhang. Faktum arbetar för att skapa debatt och bilda opinion om hemlöshet och utsatthet. Faktum är partipolitiskt och religiöst obunden.

TEXT:

BILD: skriv ut sidan


RELATERADE ARTIKLAR
TAGGAR