FAKTUM | 2016/09/22 Pressmeddelande

img_0903

Monir Loudiyi har anställts som reporter på gatutidningen Faktum. Närmast kommer han från Göteborgs-Postens onlinegrupp men har tidigare arbetat både på Sveriges Radio och GT.
– Jag är mycket nöjd över att Monir vill arbeta tillsammans med oss. Han är en dokumenterat duktig och hungrig journalist, en strategisk viktig rekrytering för Faktum, säger chefredaktör Sarah Britz.

Monir Loudiyi har bland annat uppmärksammats för en krönika där han på ett personligt sätt problematiserade hur det är att växa upp i Biskopsgården. Även kartläggningen av hur spelautomater placeras ut i fattiga områden, ett granskning han gjorde för Sveriges Radio, nådde en stor publik.
– Jag är väldigt glad över att få arbeta med de oerhört kompetenta medarbetare som finns på Faktum, en tidning som under de senaste åren vunnit ett antal guldspadar. Personligen brinner jag för socialreportage och välarbetade gräv, precis som många av mina nya kollegor. Jag är övertygad om att jag kommer att trivas som fisken i vattnet, säger Monir Loudiyi.

Monir börjar sin tjänst på Faktum den 3 oktober.

TEXT:

BILD: skriv ut sidan


RELATERADE ARTIKLAR
TAGGAR