FAKTUM | 2013/10/31 Nyheter

kalenderFotografen Frederik Lieberath, som brukar plåta åt Apple och Hugo Boss, riktade linsen mot Faktumförsäljarnas prylar.

Vilka prylar kan du absolut inte vara utan? En spännande fråga som Faktum och Forsman & Bodenfors tagit fasta på i årets Faktumkalender – Mina Prylar. Vi lät tolv försäljare, välja de saker de inte klarar sig utan.

Frederik Lieberath, en av världens främsta stillebenfotograf, lät blixten falla över samlingarna och resultatet blev årets kalender.
– Varje sak har sin egen historia som berörde mig djupt. De blev som porträtt av den som lämnat in dem – en individ trädde fram ur anonymiteten, säger Frederik Lieberath. Som fotograf för bland annat Apple, Absolut, Hugo Boss och Peugeot är han van vid andra förhållanden. Nu tänker han annorlunda.
– Jag är glad att jag fick vara med! Jobbet startade en massa tankar, det berikade mig och fick mig att känna hur trött jag är på det slentrianmässiga konsumerandet.

Faktumkalendern säljs i närmaste gathörn och vill du köpa tre st eller fler kan du göra det här i vår webbshop. Vinsten går direkt tillbaka till våra försäljare.

TEXT:

BILD: skriv ut sidan


RELATERADE ARTIKLAR
TAGGAR