FAKTUM | 2015/06/02 Pressmeddelande

PRESSMEDDELANDE 2015-06-02

Jonathan Falck till Faktum
 
Jonathan Falck, tidigare chefredaktör för Göteborgs-Posten, tar steget in i gatutidningen Faktums styrelse.
– Jag ser verkligen fram emot uppdraget. Min förhoppning är att jag med min långa erfarenhet av journalistik ska kunna vara ett stöd för Faktums duktiga medarbetare när de fortsätter att utveckla magasinet, säger han.
Jonathan Falck har arbetat i mediebranschen i 35 år, bland annat på GT och GP. På GP var han under tolv år chefredaktör och ansvarig utgivare. Han har också i många år suttit i styrelserna för nyhetsbyrån TT och för det norsk-svenska medieutvecklingsnätverket NXT Media. 2014-2015 har han även varit gästprofessor vid JMG, Journalisthögskolan i Göteborg.
Björn Engström från Forsman & Bodenfors är ordförande i Faktums styrelse. Han gläder sig åt att Jonathan Falck kommer med i styrelsen.
– Det betyder mycket att få in hans journalistiska kompetens och stora erfarenhet av publicistiskt arbete, säger han. Det gör Faktum ännu starkare i den hårda mediekonkurrensen.
 

De övriga i styrelsen är Lennart Grebelius, ordförande Sätila Holding, Jonna Ulin, museichef Mölndals stadsmuseum, Karin Omsén, rektor på YRGO.

Faktum finns i åtta städer och är Götalands gatutidning som arbetar för att ge människor i hemlöshet och social utsatthet ett arbete.

 

 
Bild för fri publicering.
Jonathan Falck

TEXT:

BILD: skriv ut sidan


RELATERADE ARTIKLAR
TAGGAR