FAKTUM | 2013/07/24 Nytt nummer

Nu finns ett sprillans nytt nummer i ett gathörn nära dig. Och bor du inte i Götaland kan du numera också köpa Faktum i utvalda Pressbyråbutiker! Missa inte ett sprakande sommarnummer:
The Knife gör sin enda intervju på svenska i Faktum – lagom till att elektroduon och syskonen Dreijer ska spela på Way out West. Läs om hur Olof Dreijer får kortslutning och Karin Dreijer försöker slå hål på mystiken kring The Knife. Bara hos oss!

After Work. Vad gör gatornas flitigaste arbetare när de är lediga? Vi utforskar, i semestertider, Faktumsäljarnas fritid. Häng med Morgan på fiske, Mimmi på jujutsu och Daniela på fönstershopping i månadens stora reportage.

Harlequin är kanske sommarens mest lästa böcker i hängmattorna. Vad är det som berör miljoner kvinnor världen över i harlequinlitteraturen – och varför anses den så ful? Katarina Hemmingsson återvänder till barndomens romanromanser.

Dessutom guidar vi dig, som vanligt, till de skojigaste händelserna på stan i vårt Se & Gör-kalendarium och så klart till Way out West.

Köp Faktum #131 i ett gathörn nära dig!

TEXT: Tidningen Faktum

BILD: skriv ut sidan


RELATERADE ARTIKLAR
TAGGAR