FAKTUM | 2018/12/25 Nyheter

Carlos
Carlos, Göteborg
”De senaste 30 åren har jag varit ensam på jul och nyår. För mig är det en deprimerande tid. Nu för tiden börjar jag längta efter en kamrat. Jag börjar bli gammal. Är 65 år. Men inombords känner jag mig som 30. Alltid pigg och glad och sjunger. Tidigare har jag känt att ensam är bäst men nu känner jag att jag vill tillbringa mina sista år med en kamrat. Helst en kvinna. Sist jag hade en kvinna var för 13 år sedan. Men det var mer en sängkamrat.

Min julafton brukar vara okej under dagen. Då träffar jag människor. På kvällen är det lite krävande. Jag super mig full så att jag kan somna. Annars blir det mycket grubbleri. Att jag kunde gjort vissa saker bättre i mitt liv. Men denna jul bor jag på ett boende. Det kan bli annorlunda. Kanske kommer jag att ha min första ’familjejul’ på många år. Det skulle vara häftigt.”

Från oss alla till er alla: Godare Jul och nyare år

TEXT: Berättat för: Sandra Pandevski

BILD: Mario Prhatskriv ut sidan


RELATERADE ARTIKLAR
TAGGAR