FAKTUM | 2015/10/30 Pressmeddelande

PRESSMEDDELANDE 2015-10-30

Kalendern 2016 – After work

Vart tar Faktumförsäljarna vägen efter jobbet?

När arbetsdagen är slut behöver Faktumförsäljarna andas ut och hämta ny kraft, precis som alla andra. Men vart tar de vägen?

Faktumkalender 2016 med temat After work visar hur timmarna efter jobbet ser ut för tolv av försäljarna. Även för de som inte har något hem att gå till. Kalendern är ett populärt inslag i gatubilden, precis som Tidningen Faktum, och går att köpa i närmaste gathörn från och med i dag.

Priset är 150 kronor.

Faktumförsäljaren köper den för 75 kronor och mellanskillnaden är försäljarens lön. Liksom tidigare år är kalendern ett nödvändigt tillskott i kassan under årets allra tuffaste månader.

– Bilderna och temat i nästa års kalender vill få oss att fundera över begreppet ”hem”. Det är stor skillnad på att ha tak över huvudet och ett riktigt hem, säger Faktums chefredaktör Sarah Britz.

Faktumkalendern 2016 är gjord i samarbete med Forsman & Bodenfors och fotograferna Håkan Ludwigson och Bo Kågerud. Håkan Ludwigson låg bakom bilderna i den Guldägg-vinnande kalendern Faktum Hotels 2014 och får här hjälp av kollegan Bo Kågerud. – Att dessa proffs ger av sin tid och sitt kunnande är ovärderligt för både Faktum och våra försäljare, säger Sarah Britz.

Kalenderbilder för fri publicering: www.faktum.se/press

För mer information: Sarah Britz 031-63 21 50

TEXT:

BILD: skriv ut sidan


RELATERADE ARTIKLAR
TAGGAR